Aristotiles tot Hawking, Van

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Aristotiles tot Hawking, Van

€ 36.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8717377003061, , UND
Formaat: 18.7 (h) x 14.1 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 254 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

beschrijving

Van ARISTOTELES tot HAWKING (4 DVD's met 12 episodes)

HEEFT HET UNIVERSUM EEN BEGIN? Is er een oerknal? En indien ja, wat was er eerste het feit of de wetmatigheid? Wat is de ruimte? Waarom dijt het universum uit? Kan alles in niets eindigen, en kan ons leven dan niets méér zijn geweest dan een sprookje?

IS ER EEN UNIVERSELE ZIEL? Waar leidt de Kwantummechanica ons naar toe? Past het complete universum in een molecuul in het hoofd van een mens? Is "het menselijke principe" een werkelijkheid? Zijn de mensheid en het universum twee verschillende universums en past de één in de ander? Zijn mensen eeuwig, in een eeuwige wereld?

WAT IS GOD? Wie schiep de wereld? En wie controleert het functioneren van de wereld? Is het universum theocratisch. Hoe werkt het brein van god? Is de mens onderdeel van de universele god? Neemt de mens deel aan de schepping van de aarde?

HOE WERKT DE NATUUR? Hoe werkt de natuurlijke klok? Hebben dieren en planten een ziel? Kunnen dieren een besef van de toekomst hebben? Past de complete natuur op een harddisc van een computer? Wat is het wonder van het leven? Wat is geboorte, reproductie, de dood, en nog een keer de geboorte?

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.