Lieven Tavernier - Oude regenbogen(cd)

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Lieven Tavernier - Oude regenbogen(cd)

€ 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8714691110253, , UND
Formaat: 14.0 (h) x 12.5 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 53 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

beschrijving

Lieven Tavernier, de maker van klassiekers als 'de eerste sneeuw' en 'de fanfare van honger en dorst' heeft tot nu toe al wat moois nagelaten: een zestal cd's als singer-songwriter, een cd met een brassband, United Brass, een songbook, een roman 'Over Water' en een bundeling radio-columns 'Een bijzonder Kind'.
Doorheen de jaren leende Tavernier zijn songs graag uit, aan artiesten als Thé Lau, Gabriel Rios, Raymond van het Groenewoud, Stef Kamil Carlens, De Dijk, The Bony King, rapper Froze, e.a. Zelfs Remco Campert leende zijn wondermooie stem aan 'Laatste Trein naar M.'
En nu, februari 2019 brengt hij tien nieuwe nummers op de cd 'Oude regenbogen' begeleid door een klassiek orkest: Room 13 Orchestra.
Room 13 Orchestra is een door pianist, componist, arrangeur Yves Meersschaert pas geselecteerde groep muzikanten aan het conservatorium die inmiddels zelf solo of in groepsverband actief zijn. Met 'oude regenbogen' treedt Room 13 Orchestra voor het eerst officieel naar buiten.
'Oude regenbogen' bevat tien nieuwe songs, waarin Tavernier trouw blijft aan de thema's die zijn werk doorheen de jaren bepaalden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.