In Een Ander Licht -CD

 
 

€ 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8714691017200, , UND
Formaat: 14.2 (h) x 13.3 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 152 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

beschrijving

De 12 liedjes voor dit project zijn gemaakt in opdracht van de NCRV i.v.m. de viering van hun 85 jarig bestaan en zijn geïnspireerd op 12 figuren uit de Bijbel.

Stef: "ik wilde los van geloof, kerk en dogma's twaalf Bijbelse figuren uit de context van het boek halen waardoor ze in een ander licht komen te staan en het mensen worden van deze tijd".
Stef Bos en het Metropole Orkest o.l.v. Jules Buckley. Bij drie nummers werkt Stef samen met muzikale vrienden Frank Boeijen, Fernando Lameirinhas en de Vlaamse Jackobond.
Bij de CD komt een uitgebreid boekwerkje met de liedteksten van Stef, begeleid door een theologisch tekstje van Yko van der Goot bij elk van de Bijbelse figuren. Het artwork van de CD is gemaakt door de Zuidafrikaanse kunstenares Varenka Paschke.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De eerste podiumervaring deed Stef Bos in zijn studententijd op met het cabaretduo Kaliber. Hij volgt de Lerarenopleiding in Utrecht en de theateropleiding aan het Hoger Instituut voor Dramatische Kunst in Antwerpen en werkt daarna als acteur en songwriter. In 1991 breekt hij met de single `Papa door tot het grote publiek. Vanaf het begin gaat Bos met zijn muziek het theater in. Afgelopen zomer maakte Bos een tournee door Zuid-Afrika, België en Nederland in aanloop naar zijn nieuwe cd `Mooie Waanzinnige Wereld. In 2015 viert hij zijn 25-jarig bestaan als musicus en kleinkunstenaar.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.