Sakura Koi aquarel box 12 metallic napjes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sakura Koi aquarel box 12 metallic napjes

€ 22.87: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8713791051343, , UND UITVERKOCHT!

Uitgever: Koninklijke Talens B.V.

beschrijving

Koi pocketbox van Sakura met 12 metallic en fluoriscerende kleuren napjes aquarelverf, superhandig om mee te nemen! In de set vind je een afneembaar palet om kleuren te mengen met de Koi Water Brush - een met water hervulbaar penseel. Zo kun je je materialen overal mee naartoe nemen.

Aquarelleren zonder geknoei en te veel tekenmateriaal. Ga erop uit en voel de ongekende vrijheid van de gebruiksvriendelijke Koi producten! Deze zijn los én samen te gebruiken.

Inhoud:
- 12 kleuren napjes aquarelverf
- 1 Koi Water Brush
- 1 afneembaar palet
- 1 sponsje

Koi Coloring Brush
De brushpennen van Koi hebben een flexibele, stevige penseelpunt, waarmee je eenvoudig verschillende lijndiktes kunt tekenen door de druk op de punt aan te passen. Na gebruik vormt de penseelstift zich weer naar de oorspronkelijke vorm. De inkt is op waterbasis, waardoor het mogelijk is prachtige kleurovergangen te creëren door verschillende lagen over elkaar te tekenen of door de punten tegen elkaar te houden. Ook is de inkt mengbaar met water. Zo kan je met de Koi Coloring Brush pennen naast tekenen ook aquarelleren.

Koi Water Brush
Een penseel met ingebouwd waterreservoir waarmee je onderweg kunt aquarelleren of kunt gebruiken met een andere vloeistof. Hierdoor ben je in staat snel schetsen te maken en onderweg of buiten te schilderen zonder dat je een directe waterbron nodig hebt.

Koi Water Color Sketch Boxes
Handige opklapbaar aquareldoosje op zakformaat, inclusief Water Brush. In diverse uitvoeringen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.