€ 451.04: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8712079429652, , UITVERKOCHT!

Uitgever: Koninklijke Talens B.V.

beschrijving

Een tafeldisplay met alle 12 Ecoline Brush Pen sets van 5 stuks. De sets bevatten samen alle 60 Ecoline Brush Pen kleuren!

Ecoline Brush Pens zijn direct klaar voor gebruik en ook nog eens geurloos. Ze geven dezelfde kenmerkende en sprankelende kleuren als vloeibare Ecoline uit een potje. Ecoline hecht uitstekend op aquarelpapier, tekenpapier en karton. Ideaal voor onderweg of als je op een plek werkt die schoon moet blijven.

Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of energieke streken, maar ook voor het vullen van grote kleurvlakken. Met de drie primaire kleuren citroengeel, magenta en hemelsblauw kan je ook prima oefenen in het mengen van kleuren.

Talens Ecoline
De typische Nederlandse en bijzondere vloeibare aquarelverf is in 1930 uitgevonden en wordt vandaag nog altijd voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk aan illustraties, kalligrafie, modeontwerpen en productdesign. Als je ooit met Ecoline hebt gewerkt, dan weet je hoe onvoorstelbaar helder en briljant de kleuren zijn. Ecoline hecht prima op aquarelpapier, tekenpapier en karton.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.