Sakura Pigma Micron PN 8 schrijfpennen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Sakura Pigma Micron PN 8 schrijfpennen

€ 17.74

ISBN: 8712079409388, , UND UITVERKOCHT!

Uitgever: Koninklijke Talens B.V.

beschrijving

Een complete set met alle 8 kleuren van de nieuwe Pigma Micron PN. Thuis of op kantoor gebruiken voor zwaar schrijfwerk, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor handlettering, bullet journaling, ontwerpen, designs, cartoons, tekeningen en nog veel meer.

De pennen bevatten hoge kwaliteit pigmentinkt, waardoor de kleuren net zo mooi blijven als de dag waarop je de inkt aangebracht hebt. De puntdikte varieert van 0,3 tot 0,5 mm, afhankelijk van de druk die je uitoefent.

Inhoud:
- 8 Pigma Micron PN pennen in de kleuren rood, rozenrood, bordeaux, paars, blauw, zwart, sepia, blauwzwart.

Pigma
In 1982 ontdekte en patenteerde Sakura een unieke formule voor inkt die kwalitatief zo goed en chemisch complex is, dat dit sindsdien wereldwijd de kwaliteitsstandaard is geworden voor betrouwbare, permanente, archiveerbare inkt. Deze inkt, die gewaardeerd wordt om zijn kleurechtheid en resistentie tegen chemicaliën, kreeg de naam Pigma.

Pigma inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en pensoorten, zoals Sakura Pigma Micron (fineliners in 8 lijndiktes), Sakura Pigma Brush (penseelstiften) en Sakura Pigma Graphic (stiften met kogel- en beitelvormige punten).

Deze zijn allemaal geschikt voor talloze artistieke, functionele en technische toepassingen. Het zijn dan ook niet alleen meer designers, wetenschappers, archivisten en architecten die op de kwaliteit van Pigma inkt vertrouwen, maar ook cartoonisten, illustratoren en manga-artiesten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.