Willy van Hemertbox

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Willy van Hemertbox

€ 39.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 8711983954472, , UND

Uitgever: Just4Kids bv

beschrijving

DVD

Willy van Hemert is in Nederland vooral bekend als de man van de series. Hij schreef, bewerkte en regisseerde met groot vakmanschap vele bekende en populaire producties. In deze box zijn 4 van deze meesterwerken gebundeld.

Afleveringen:
Dagboek van een Herdershond (Deel 1 & 2)
In 1914 fietste de jonge kapelaan Erik Odekerke (Jo De Meyere) zijn eerste parochieplaats Geleen binnen. Het kleine landbouwdorp wordt beheerst door een kleine groep notabelen, de onderwijzer, een herenboer en meneer pastoor.

De Appelgaard
De serie gaat over Huize De Appelgaard in de Betuwe. Dit is voor Charlotte haar paradijs waarin zij het geheim verbergt van een zelf verzonnen aristocratisch verleden.

De Weg
De serie gaat over het gezin van de wegenbouwer Frans van Steenderen. Van Steenderen en zijn vrouw Janny scheiden als hun zoon Arie nog maar een kind is. Vader Van Steenderen stuurt zijn zoon naar een internaat voor zijn opleiding. Gedreven door het succes in zaken, merkt hij te laat dat zijn gezin uiteenvalt.

De Kleine Waarheid (Deel 1 & 2)
De Kleine Waarheid vertelt het leven van Marleen Spaargaren, die opgroeit in Amsterdam bij haar moeder Martje, vader Jacobus en broertje Eppo. De naar vrijheid en onafhankelijkheid verlangende Marleen verfoeit de burgerlijkheid van het gezin.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.