Sakura Pigma Micron 3 zwarte fineliners

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Sakura Pigma Micron 3 zwarte fineliners

€ 7.44

ISBN: 8710141132417, , UND UITVERKOCHT!

Uitgever: Koninklijke Talens B.V.

beschrijving

Een set met de 3 meest gebruikte puntdiktes van de Pigma Micron, te gebruiken voor handlettering, bullet journaling, ontwerpen, designs, cartoons, tekeningen en nog veel meer.

Deze fineliners bevatten de zwartste inkt ter wereld die jarenlang net zo zwart blijft als de dag waarop je de inkt aangebracht hebt. Er zijn totaal 8 puntdiktes van 0,15 mm tot 0,50 mm (telkens met stappen van 0,05 mm).

Inhoud:
- 1 Pigma Micron 02 (0,3 mm puntdikte)
- 1 Pigma Micron 04 (0,4 mm puntdikte)
- 1 Pigma Micron 08 (0,5 mm puntdikte)

Pigma
In 1982 ontdekte en patenteerde Sakura een unieke formule voor inkt die kwalitatief zo goed en chemisch complex is, dat dit sindsdien wereldwijd de kwaliteitsstandaard is geworden voor betrouwbare, permanente, archiveerbare inkt. Deze inkt, die gewaardeerd wordt om zijn kleurechtheid en resistentie tegen chemicaliën, kreeg de naam Pigma.

Pigma inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en pensoorten, zoals Sakura Pigma Micron (fineliners in 8 lijndiktes), Sakura Pigma Brush (penseelstiften) en Sakura Pigma Graphic (stiften met kogel- en beitelvormige punten).

Deze zijn allemaal geschikt voor talloze artistieke, functionele en technische toepassingen. Het zijn dan ook niet alleen meer designers, wetenschappers, archivisten en architecten die op de kwaliteit van Pigma inkt vertrouwen, maar ook cartoonisten, illustratoren en manga-artiesten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.