SAKURA PIGMA PEN 3 ZWART

 
 

€ 5.79

ISBN: 8710141130536, , UND UITVERKOCHT!

Uitgever: Koninklijke Talens B.V.

beschrijving

Een set met beide puntdiktes van de Pigma Pen. De pennen bevatten diepzwarte Pigma inkt die jarenlang net zo zwart blijft als de dag waarop je de inkt aangebracht hebt.

Met een fijne nylon punt van 0,3 mm en een kogelvormige punt van 0,7 mm zijn de pennen ideaal voor het maken van handlettering, bullet journaling, ontwerpen, designs, cartoons, tekeningen en nog veel meer.

Inhoud:
- 2 x Pigma Pen 05 (0,3 mm)
- 1 x Pigma Pen 10 (0,7 mm)

Pigma
In 1982 ontdekte en patenteerde Sakura een unieke formule voor inkt die kwalitatief zo goed en chemisch complex is, dat dit sindsdien wereldwijd de kwaliteitsstandaard is geworden voor betrouwbare, permanente, archiveerbare inkt. Deze inkt, die gewaardeerd wordt om zijn kleurechtheid en resistentie tegen chemicaliën, kreeg de naam Pigma.

Pigma inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en pensoorten, zoals Sakura Pigma Micron (fineliners in 8 lijndiktes), Sakura Pigma Brush (penseelstiften) en Sakura Pigma Graphic (stiften met kogel- en beitelvormige punten).

Deze zijn allemaal geschikt voor talloze artistieke, functionele en technische toepassingen. Het zijn dan ook niet alleen meer designers, wetenschappers, archivisten en architecten die op de kwaliteit van Pigma inkt vertrouwen, maar ook cartoonisten, illustratoren en manga-artiesten.

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.