SET: Zonnestelselkaart kinderen plano geplastificeerd per 4 stuks

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
SET: Zonnestelselkaart kinderen plano geplastificeerd  ...

samengesteld pakket: € 77.40: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 5425013069830, , UND
Formaat: 105.0 (h) x 11.4 (b) x 11.3 (d) cm. Gewicht: 1600 gram.

Uitgever: Craenen/Dino`s Children`s Maps

beschrijving

DINO'S kaart van het zonnestelsel is een prachtig gelamineerd wandkaart voor kleine astronomen en astronauten die staan te popelen om meer kennis op te doen over de aarde en de ruimte.
De kaart geeft op een overzichtelijke en leerzame manier weer hoe het hele systeem van planeten staat en zich verplaatst in het heelal. Ze toont alle planeten met inbegrip van hun afmetingen en andere relevante informatie, alsmede de asteroïdengordel en kleine hemellichamen - meteoren, kometen en asteroïden.
Er wordt uitgelegd wat lichtjaren zijn en zonsverduistering, en hoe de zon in elkaar zit. De geschiedenis van de ruimtevaart en de exploratie van het heelal evenals een aantal natuurverschijnselen die verband houden met de aarde en het zonnestelsel worden met kleurrijke illustraties weergegeven.
De kaart beschikt ook over een geïllustreerde geschiedenis van het zonnestelsel, weergegeven als een stripverhaal. Een bijzondere attractie zijn de extra, onderwijzende maar plezierige illustraties die de weetgierigheid van de kinderen motiveren door middel van een spel van fictie en non-fictie.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.