Movie – “The Shack” (dvd)

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Movie – “The Shack” (dvd)

€ 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 5412370827364, , UND
Formaat: 19.0 (h) x 13.6 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 66 gram.

Uitgever: Coast To Coast Music Group B.V.

beschrijving

Een rouwende man ontvangt een mysterieuze, persoonlijke uitnodiging om God te ontmoeten op een plek die 'The Shack' wordt genoemd.

Verfilming van het boek De Uitnoding (Paul Young).'

Het verhaal dat een onverwachte bestseller werd en voorgoed afrekende met het beeld van God als blanke man met een witte baard. Nu verfilmd als The Shack door de makers van 'Life of Pi', met Octavia Spencer ('The Help') die schittert in haar rol als God.

Inhoud
De jongste dochter van Mack Philips, Missy, wordt tijdens een kampeervakantie ontvoerd. In een verlaten hut in de wildernis van Oregon worden er aanwijzingen gevonden die erop duiden dat ze op brute wijze om het leven is gebracht.

Vier jaar later ontvangt Mack, die nog steeds in diepe rouw is, een opvallend briefje - schijnbaar van God - met de uitnodiging om opnieuw naar de hut te gaan en daar een weekend door te brengen. Tegen zijn gevoel in keert Mack terug naar de plek des onheils.

Hij treft er een ongewoon gezelschap aan: Papa, een stevige Afro-Amerikaanse vrouw, haar zoon Jezus, een vriendelijke timmerman uit het Midden-Oosten, en de spring-in-'t-veld Sarayu. 'De uitnodiging' worstelt met de tijdloze vraag: waar is God in deze wereld vol onbeschrijfelijke pijn en verdriet? De antwoorden die Mack krijgt, zullen je verbazen en wellicht net zo veranderen als ze hem hebben gedaan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.