Murphy’s Laughter

Roni Klinkhamer

Murphy’s Laughter

ingenaaid: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6265-927-2, geïllustreerd, 376 blz., November 2016
Gewicht: 300 gram.

Murphy Slaughter, per ongeluk held (of antiheld?)

in de romans van Roni Klinkhamer, is in de nieuwe parallelle wereld van Murphy’s Laughter dezelfde neuroot, wel een stuk ouder maar niet veel wijzer dan in de eerste roman ‘Murphy Slaughter’.
In dit leven is hij geen beeldend kunstenaar, maar dichter en uitvinder en verdient hij de kost als buschauffeur. Als hij echter De Vette Vis wint in de loterij besluit hij zijn droom te verwezenlijken en een bus om te bouwen tot een rijdend hotel-restaurant, ‘Your-Dream-Drive-on-Hotel’. Passagiers laten echter op zich wachten. Totdat het bejaardentehuis ‘Foreverrest’ haar poorten sluit en de senioren van de een op andere dag op straat dreigen te belanden.

Murphy zou Murphy niet zijn als hij zich niet weer op fabuleuze wijze in de nesten weet te werken. Veel oude bekenden dragen hieraan hun steentje bij, onwetend van het feit dat hun levens zich al eens kruisten, met even rampzalige als hilarische gevolgen. Dit boek is een opsteker voor eenieder die de oude dag vreest en angst voelt voor het tijdsgewricht waarin we allen verkeren.

Meer teksten en voorbeelden:

De pers over de eerste roman Murphy Slaughter:‘Murphy Slaughter is een bijzonder goed geschreven boek, met heel veel angelsaksisch... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.