Tussen hemel, ijs en aarde

Carla Zijlstra

Tussen hemel, ijs en aarde

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-909-9, 491 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: sport, autobiografie, topsporter, schaatsen, carrière, leven, discipline, training, succes, teleurstelling

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

Carla Zijlstra over carrière als topsporter

Hoe houd je de focus scherp op het ijs, de baan en de blokjes en hoe blijf je ook nog eens normaal vrouw als je traint als een man? In het autobiografische ‘Tussen hemel, ijs en aarde’ blikt Carla Zijlstra op een intrigerende manier terug op haar carrière als topsporter. Wat doe je, maar vooral wat doet het met je. Ze laat de lezer voelen hoe het is om creatieve naïeve gedrevenheid te vervangen door bijna masochistische discipline.
Dit boek gaat niet alleen over succes, maar ook over teleurstelling. Slikken, ademhalen en weer verder gaan, altijd maar weer verder gaan. Het gaat niet alleen over schaatsen maar ook over een leven daarnaast en erna. Hoe is het om gewoon als vrouw begeerd te worden en eens niet op techniek te hoeven letten, op ranglijsten te staan, hoe is het om zonder regels en conventies er gewoon te mogen zijn?

Zijlstra: “Ik wil je meenemen achterop mijn fiets en in de luwte van mijn slag. Door de bocht en op het rechte eind. Ik wil je vertellen hoe dat voelde, wat het met me deed en hoe het mijn verdere leven vorm gaf.”

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Tussen hemel, ijs en aarde - herdruk

paperback/ gebrocheerd: € 20.50
Hoe houd je de focus scherp op het ijs, de baan en de blokjes en hoe blijf je ook nog eens normaal vrouw als je traint als een man? In ...

Meer boekennieuws op Facebook.