Lekkers van Judith

ambachtelijk bakken met een beetje liefde

Judith Gijsel

Lekkers van Judith

gebonden: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6100-724-1, geïllustreerd, 128 blz., November 2016
Gewicht: 390 gram.

beschrijving

Judith Gijsel houdt enorm van het maken van lekkere baksels. Een jaar of 10 geleden kreeg ze een basiskookboek en kwam erachter dat het gebak waar ze voorheen een pakje of zakje voor gebruikte moeiteloos te maken was met verse ingrediënten. Ze was trots op al dat goed smakende zelfgemaakte lekkers; een meerwaarde van goede bakingrediënten, liefde en aandacht voor je baksel. 'Ik werd en wordt nog steeds extreem gelukkig van de geur van een vers baksel dat net uit de oven komt.' Wanneer ze zelfgemaakte heerlijkheden bij de koffie, thee of als toetje serveerde merkte ze dat ze anderen gelukkig en enthousiast voor het bakken maakte. Dit motiveerde haar om nieuwe recepten te proberen en deze vooral ook met anderen te delen.

Niet zo maar een basisbakboek, maar een goede gids met tips, afbeeldingen van handige bakbenodigheden, uitleg van de basistechnieken en duidelijke receptuur. Eierkoek of Pavlova, stap voor stap uitleg bij het maken van gebak. In dit boek haar recepten voor: koekjes, taarten, brunch, desserts en hartige baksels.

'Nu deel ik niet alleen meer mijn baksels, maar ook mijn liefde voor, plezier in en kennis over het bakken: met 'Lekkers van Judith' wil ik inspireren om met liefde en op ambachtelijke wijze zelf aan de bak te gaan. Je wilt nooit meer anders!'


Over de auteur:
Judith Gijsel is werkzaam als hulpverlener. Tevens leert zij kinderen niet alleen met aandacht en liefde te bakken maar ook dat bakken gezelligheid en plezier kan geven. Ze volgde een opleiding en workshops op het gebied van patisserie en chocolade.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.