Controle!

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-94-91886-58-4, geïllustreerd, 240 blz., November 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 300 gram.

beschrijving

Als Marjolein er, na een noodlottig ongeval van haar man, alleen voor komt te staan, verliest ze meer en meer de controle over haar leven. Spanningen om haar gezondheid, vervelende incidenten op het werk, intriges bij het koor en een bemoeizuchtige moeder… De zorgen stapelen zich op. Ze kan zelfs haar kinderen niet meer de veilige omgeving bieden, die ze zo belangrijk vindt.
Marjolein zoekt wanhopig naar een oplossing. Om de controle terug te krijgen is ze bereid veel te doen. Heel veel. Maar gaat ze in haar zoektocht naar een nieuwe partner niet net een stapje te ver?
Esther van der Ham heeft zich laten inspireren door gebeurtenissen in haar omgeving die een geheel eigen leven zijn gaan leiden in ‘Controle’. Esther is uitgeefster. Ze schreef en illustreerde diverse kinderboeken. Dit is haar eerste roman.

Elsbeth de Jager over het boek:
Opvallend aan Marjolein is dat ze nooit voor lang de moed verliest. Natuurlijk zit ze door alles wat haar overkomt geregeld in de put maar door haar wilskracht ziet ze overal mogelijkheden en stapt daar op af. Oké, toegegeven, soms een beetje te gretig, maar dat maakt het boek nog leuker.
Het einde is dermate verrassend dat ik het niet zag aankomen, heel knap gedaan. ‘Controle!’is een roman met diepgang. Het leest lekker weg, soms met een (glim)lach en soms bijna met een traan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.