Yurish level 10

Chris Towel

Yurish level 10

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8759-633-0, 370 blz., October 2016 UITVERKOCHT!

trefwoorden: yurish chris towel

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De meest gestelde vraag "Waarom?" wordt in dit vermakelijke verhaal beantwoord. Een verhaal dat werkelijke gebeurtenissen gebruikt ter illustratie van het feit dat het leven één groot spel is. Er bestaan geen toevalligheden, foute gedachten krijg je niet zomaar.

Aan de hand van een avontuur van drie vrienden, Wroc, Huseir en Yurish, wordt duidelijk dat wij met z'n allen spelers zijn in een spel dat in onze wereld uit 10 levels bestaat, er altijd al was en nooit zal eindigen. Tenminste, dat is de bedoeling. Er gebeurt iets waardoor het spel afgebroken dreigt te worden en ons hele bestaan in gevaar komt. Met een speciale missie moeten de drie vrienden voorkomen dat een Amerikaans presidents-kandidaat gedreven door pure machtswellust overal een einde aan maakt.

Een uniek en verhelderend verhaal. Na het lezen ervan is het leven beter te begrijpen en dat maakt het leuker en gemakkelijker.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Yurish level 10

paperback/ gebrocheerd: € 22.50
Waarom? Waarom? Waarom? Het antwoord op die grote levensvraag vind je in dit boek. Niet hoogdravend, niet religieus, niet filosofisch. ...

Meer boekennieuws op Facebook.