Dit ben ik!

Ieder mens is een verhaal

Sandra Israel

Dit ben ik!

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 978-94-91561-75-7, geïllustreerd, 96 blz., October 2016
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 122 gram.

Uitgever: Uitgeverij TIC

Positieve verhalen

Ingrijpende gebeurtenissen komen op ieders pad, vroeg of laat. Het is de manier waarop je ermee omgaat die ervoor zorgt dat je er al dan niet op positieve wijze uitkomt. In deze bundel met interviews vertellen zestien mensen hún verhaal; jonge mensen, oudere mensen, mannen en vrouwen. Ze laten zien hoe ze met de gebeurtenissen in hun leven omgingen en hoe ze hun leven een positieve wending gaven. Sommigen al heel jong, anderen pas later in hun leven.

Sandra Israel (Hoensbroek, 1964) is eigenaar van een schrijfbureau. Ze schreef negen kinderboeken die werden uitgegeven in de serie ‘Borre’. In die periode ging de schrijfster ook aan de slag als verslaggeefster voor de weekkranten van Parkstad en verschenen er regelmatig columns van haar hand in verschillende week- en dagbladen. In al haar werk is ze steeds geïnteresseerd in het verhaal achter de mens, want, zo vindt de schrijfster: “Verhalen moeten verteld worden, om de persoon erachter te begrijpen.”

Voor de bundel Dit ben ik! Ieder mens is een verhaal interviewde Sandra Israel zestien mensen die reageerden op haar oproep via social media. In de verhalen komen thema’s als onder andere verlies, ziekte, keuzes maken en nieuwe inzichten aan de orde. Met de verhalen willen de geïnterviewden en schrijfster laten zien dat er meer schuil kan gaan achter een lach en traan dan men soms vermoedt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.