Gefeliciteerd! U bent Nederlander

Claudia Koole

Gefeliciteerd! U bent Nederlander

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-90055-13-4, geïllustreerd, 288 blz., November 2017 UITVERKOCHT!

Maak kennis met Nederland - Gun het beste met GUN

Let op: dit boek is vervangen door "Nederland is Top!".

GUN = afkorting voor Gefeliciteerd! U bent Nederlander
Nederland is kleurrijk en bruist van passie. Deze passie is te zien in dit boek. Elk evenement, elke speciale dag, elke multiculturele gelegenheid, elk herdenkingsmoment, en ga zo maar door, kent eigen mensen die zich inzetten voor dat ene speciale doel. Vaak zijn het vrijwilligers uit een verenigings- of stichtingsleven, zijn het mensen uit het bedrijfsleven, uit de onderwijssector, uit de gezondheidszorg of zijn het mensen die voor een gemeente, provincie of ministerie werken. Het zijn allemaal mensen, van allerlei komaf en uit diverse geledingen van de samenleving, die op de bres staan om voor iets goeds op te komen.

Nieuw in deze herziene uitgave is het full colour fotokatern als stukje DNA van Nederland. Het is gedrukt als een oranje wimpel in het boek.

Per jaar zijn er miljoenen mensen in de weer om deze erkende dagen onder de aandacht te brengen. Deze inzet, die voor lange termijn een effect heeft in de goede zin van het woord om gezondheid, welzijn, respect, gelijkheid en vrede voort te brengen of in stand te houden, wordt ook wel sociale duurzaamheid genoemd en maakt Nederland groter en mooier.

Er wordt een stukje verteld over de constitutionele monarchie in Nederland, welke rol de Koning heeft en wat de Staten-Generaal inhoudt. Uiteraard ontbreekt het volkslied Wilhelmus van Nassouwe niet.
Dit boek heeft ten doel bij te dragen aan een positief Nederland, dankzij alle menselijke krachten die dagelijks in de weer zijn om hun beste willen en kunnen naar voren te brengen.

Op Duurzame Dinsdag 2016 werd dit boek als één van de beste ideeën geselecteerd en werd in het Duurzame Koffertje, op de eerste dinsdag in september, gepresenteerd aan de regering.

Andere covers zijn te bestellen om Global Goals te concretiseren en te praktiseren bij gemeenten en op scholen.

www.gefeliciteerdubentnederlander.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.