Schaduw van de nieuwe maan

Lynn van Puyenbroeck

Schaduw van de nieuwe maan

paperback/ gebrocheerd: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-890-0, 744 blz., September 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 4.0 (d) cm. Gewicht: 938 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: fantasyroman, moed, liefde, offers, verraad, pijn, hoop, vergeving

Ingenieus opgezette fantasyroman

'Ik vervloek je, met schaduwen en nacht. Met tanden en ketenen, met dood en ijs. Schaduwen zal je zien, en een schaduw zal je worden. Dat is de prijs voor het tarten van de Hoedster!'

Dit is het verhaal van Bojan, de jongste zoon die in een poging om zijn stervende ouders te bewijzen dat hij de troon waardig is de amulet van de Hoedster breekt. Zo roept hij de woede van de Hoedster op, die hem een gruwelijke vloek oplegt. Elke nacht opnieuw strijdt hij tegen haar schaduwen, terwijl hij overdag een wankel politiek evenwicht moet bewaren.

Dit is het verhaal van Suniyah, een dienstmeisje dat haar ware afkomst moet verbergen om aan vervolging te ontsnappen. Wanneer ze de gruwelijke waarheid ontdekt over haar familie komt alles waarin ze geloofde op de helling te staan.

Dit is het verhaal van Ban, de schimmenjager die zijn diensten aanbiedt om Jaromir te bevrijden van de nachters. Zijn eigen demonen zijn echter veel duisterder dan degenen die het land teisteren. Hij moet ze het hoofd bieden en beslissen waar zijn trouw ligt, of iedereen die hij liefheeft is voorgoed verloren.

Dit is een verhaal van moed en liefde, van onmogelijke offers, verraad en pijn.
Maar boven alles is dit een verhaal van hoop en vergeving.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.