De droomprins en de waarzegster

Daar waar ziel en zakelijkheid elkaar ontmoeten

Wim HuizingJaqueline Pama

De droomprins en de waarzegster

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-877-1, geïllustreerd, 316 blz., July 2016
Formaat: 16.5 (h) x 16.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 450 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

illustrator: Marlijn Huizing

trefwoorden: maatschappij, spiritueel, hoogbegaafd, hoogsensitief, beelddenken, bedrijven, management, praktijkvoorbeelden

Hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en beelddenken

De mens staat voor mij centraal. Het gaat om het verbinden van hoofd, hart en handen in alle lagen van de organisatie en in de keten. Het hart moet kloppen van enthousiasme en passie en het wil de reis richting de stip aan de horizon graag aangaan, gebruikmakend van al zijn talent. Het is daarbij heel belangrijk om draagvlak te creëren binnen de organisatie en om samen te werken en te (ont)moeten. Lukt dit en zorg je voor de juiste mensen om je heen, dan is er heel veel mogelijk.

Dit boek is bedoeld om je inzicht te geven in de wereld van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en beelddenken. Wat betekenen deze eigenschappen voor de mens die ze bezit en welke waarde kunnen deze mensen hebben voor jouw bedrijf? Het boek is gebaseerd op het levensverhaal van Wim Huizing. Theoretische kaders geven verdieping en achtergrondinformatie en de vele praktijkvoorbeelden vormen een illustratie van de manieren waarop ziel en zakelijkheid elkaar kunnen ontmoeten.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.