De weg van rust

De ontdekking van een diepere vorm van geluk

Jeff Foster

De weg van rust

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-151-0, geïllustreerd, 288 blz., November 2016
Formaat: 22.0 (h) x 14.5 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 447 gram.

trefwoorden: non-dualisme, mindfulness, gelukkig zijn, innerlijke rust, zelfontplooiing

beschrijving

‘Dit boek laat je opnieuw ontdekken dat je volmaakt bent in je onvolmaaktheid. Stop met het streven naar geluk, stop met het angstvallig vermijden van ongeluk en ontdek dat er een veel diepere vorm van geluk bestaat. Er is niets mis met jou zoals je nu bent; je bent fantastisch in je menszijn.’

'De weg van rust' is het nieuwste boek van Jeff Foster, een vooral bij een nieuwe generatie zoekers zeer geliefde auteur. Hij werd niet alleen bekend door zijn internationale bestseller 'Onvoorwaardelijke acceptatie', maar vooral door zijn regelmatige blogs en video’s met ruim 100.000 volgers op sociale media. Zijn persoonlijke en toegankelijke schrijfstijl, en zijn informele manier van spreken zorgen voor een groeiende interesse in zijn benadering van non-dualisme.

‘Rust is de voedingsbron voor elk groot avontuur’ leert Jeff ons. Hij schrijft met fijngevoeligheid en een helder begrip voor iedereen die verlichting zoekt bij moeilijkheden, verlies, falen of afwijzing – en hij biedt inzichten die je in staat stellen je ongebruikte innerlijke kracht aan te boren.

Het boek kan als een dagelijkse bron van inspiratie opengeslagen worden, of van A tot Z uitgelezen. Deze schat aan lessen helpt ons bij het cultiveren van onze kwetsbaarheid, het vinden van innerlijke rust, en het vieren van de schoonheid van het moment.

‘Als je je voortdurend goed wil voelen, dan kun je het ontwaken wel vergeten.’

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.