Eleonora's familie

Frederika Meerman

Eleonora's familie

paperback/ gebrocheerd: € 17.40

ISBN: 978-94-6260-024-9, 167 blz., March 2015
Gewicht: 200 gram.

trefwoorden: streekroman, familieroman, familieperikelen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Eleonora's familie

Eleonora, enig kind van rijke ouders, heeft een heerlijke jeugd. Ze gaat naar school, heeft vriendinnen, zit op balletles en op paardrijles en heeft, kortom, niets te klagen. Ze is een gelukkig kind. Maar dan overlijdt haar vader. Haar moeder hertrouwt met Morris. Als ze in het buitenland zijn, op huwelijksreis, wordt haar moeder ziek. Ze komen vervroegd naar huis, haar moeder wordt opgenomen in het ziekenhuis, maar sterft ondanks de behandeling.
Eleonora's stiefvader ontpopt zich na de dood van haar moeder als een afschuwelijke man. Hij blijkt alleen getrouwd te zijn met haar moeder om haar geld. Eleonora beschouwt hij als zijn bezit en hij maakt haar leven tot een hel. Als Eleonora het niet meer kan verdragen, loopt ze weg.
Maar hoe moet ze het verleden verwerken? En zal ze ooit nog terug kunnen naar het huis van haar ouders, het huis waar ze ooit gelukkig is geweest? En heeft ze een toekomst, zonder geld en zonder familie?

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Eleonora's familie

paperback/ gebrocheerd: € 23.45
Dyslexie uitgave

Eleonora's familie

paperback/ gebrocheerd: € 17.40
Eleonora, enig kind van rijke ouders, heeft een heerlijke jeugd. Ze gaat naar school, heeft vriendinnen, zit op balletles en op paardrijles ...

Meer boekennieuws op Facebook.