Geef ze geen papaya

Zuid-Amerikaanse reisavonturen

Dineke Veerman

paperback/ gebrocheerd: € 17,90
ISBN: 978-90-8666-361-3, 158 blz., maart 2015
Formaat: 21,7 (h) x 13,5 (b) x 1,5 (d) cm. Gewicht: 235 gram.

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: reisverhalen

Avonturen en mooie tochten in Zuid-Amerika

Na haar Peruaanse avonturen in Mijn Peru (2007) heeft Dineke Veerman (Zwolle, 1958) nog genoeg stof om een nieuwe bundel samen te stellen. Deze keer niet alleen over Peru, maar over meerdere landen die ze als reisleidster en ook privé bezocht heeft. Ze doet verslag van vermakelijke en soms bizarre avonturen, mooie tochten, ontmoetingen met boeiende mensen en bezoeken aan plekken die niet in gidsen staan. Hierbij komen ook af en toe historische feiten langs. Grappige anekdotes verteld door lokale gidsen, bizarre avonturen door lokale regelgeving en ontmoetingen ver van de moderne wereld bieden opnieuw een kijkje in een heel andere cultuur.

"No hay que dar la papaya", volgens de hotelhoudster in Cartagena. Dat wil zoveel zeggen als 'geef ze geen gelegenheid om met je aan te pappen'. Zij vindt het noodzakelijk ons hiermee te waarschuwen voor eventueel opdringerige mannen. Dit blijkt gelukkig een overbodig advies.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Zuid-Amerikaanse reisverhalen een belevingDe reisverhalen hebben betrekking op de volgende Zuid Amerikaanse landen:

... 
lees de hele tekstPeruaanse logica“Nee, u mag hier niet komen met deze bus. U heeft geen vergunning om hier dit... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:


Achterkant

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.