Topografische Atlas Utrecht 1:25.000

Thomas Termeulen

Topografische Atlas Utrecht 1:25.000

gebonden: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77350-87-4, geïllustreerd, 107 blz., March 2016 UITVERKOCHT!

redactie: Rob Kersbergen

Beschrijving Topografische Atlas Utrecht

De Atlas geeft u een up-to-date beeld van de gehele provincie.

Landschappen komen tot leven
De schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Want u ziet in deze Atlas alle vrijstaande woningen staan, ieder huizenblok, het grondgebruik, enzovoort. Zelfs de kleinste weggetjes en slootjes zijn in deze Atlas zichtbaar.

Fiets-, wandel- en autotochten
De Atlas telt maar liefst 90 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de Topografische Dienst / Kadaster, en dus spatzuiver en in full-colour. Klikt u links maar eens op de plaatjes om te zien hoe gedetailleerd, mooi en duidelijk de kaarten zijn!

Nergens anders zo'n atlas
Er is geen enkele andere atlas te vinden die de allernieuwste kaarten bevat, en al helemaal niet voor zo'n prijs. Kortom, dit is een voordelige kwaliteitsatlas die u vaak gebruikt, en waar u ook nog eens vele uren kijkplezier van zult hebben.

Kilometerraaipalen, grondduikers en ravelijnen
Eén van de belangrijkste functies van de topografische kaart is oriëntatie: waar ben ik, hoe kom ik daar en hoe ziet mijn omgeving eruit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden staan alle belangrijke objecten met een symbool op de kaarten. De uitvoerige legenda legt uit wat die symbolen allemaal betekenen.

Zo wordt het mogelijk om waterwegen, voetpaden en tankstations in de kaart eenvoudig te herkennen.

En dat is nog niet alles wat deze Topografische Atlas van Utrecht u biedt. Want in het interessante voorwoord komen ook flink wat weetjes over het Utrechtse landschap aan bod.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.