Een prettig pensioen

pensioengids voor ondernemers en ondernemende werknemers

Caroline in 't Veld

Een prettig pensioen

gebonden: € 21.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-74312-09-7, 160 blz., September 2006 UITVERKOCHT!

trefwoorden: 780, 800, 160

Gids bij pensioenplanning

Heeft u uw pensioen al geregeld? Pensioen is iets voor later. Ja en nee, want later begint nu. En wie later een goed pensioen wil hebben kan daar maar het beste vroeg mee beginnen. Helaas volstaat het volproppen van een matras met bankbiljetten niet meer. De moderne tijd en de moderne belastingwetgeving zijn zo ingewikkeld geworden dat je als eerzaam burger voor een fatsoenlijk pensioen een financieel expert nodig hebt.

En iedereen weet dat de titel ‘expert’ meestal voor ‘duur’ staat. Omdat alle experts duur zijn maar niet alle experts ook echt experts zijn heeft Caroline in ‘t Veld dit boek geschreven. Ze geeft de lezer tips bij het vinden van de juiste deskundige. Daarnaast beschrijft ze in heldere woorden de mogelijkheden om een goede oudedagsvoorziening op te bouwen. Met de kennis in dit boek bent u in staat om de juiste deskundige opdracht te geven om een pensioenplan te maken.

Dat kost u weliswaar een paar adviesuren maar dat is vele malen goedkoper dan een pensioen waarbij allerlei tussenpersonen en andere lieden jarenlang provisie opstrijken. Het boek bevat ook een uitgebreide woordenlijst waarin alle mogelijke technische pensioentermen worden uitgelegd. Daarmee is dit boek ook een waardevol hulpmiddel voor adviseurs.

Caroline is deskundig op financieel vlak, ze is voorzitter van de Global Advisory Council van de Financial Planning Association, een wereldwijde organisatie die zich richt op het vergroten en verbeteren van kennis en adviesvaardigheden van financieel adviseurs. Binnen haar eigen bedrijf InnerCircle realiseert Caroline met collega’s creatieve, nieuwe concepten. Onlangs presenteerde ze tijdens het jaarlijkse congres van FPA met succes "The Nashville Game" aan financieel adviseurs uit 25 landen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.