Administratie voor startende ondernemers

drs Peter C. Bosman

Administratie voor startende ondernemers

gebonden: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-74312-01-1, 132 blz., July 2006 UITVERKOCHT!

trefwoorden: administratie, boekhouden

Leesbaar en begrijpelijk boek over administratie

Wilt u een eigen bedrijf starten of hebt u al een bedrijf en wilt u uw eigen administratie opzetten? Met dit boek kunt u stap voor stap aan de slag met uw boekhouding.

De opzet van dit boek volgt de vragen die ontstaan bij de start van een onderneming. Op leesbare wijze maakt u kennis met alle facetten van de administratie, van het kiezen van een goede boekhouder tot de aanschaf van een boekhoudpakket. Aan de hand van de eisen die de fiscus, de accountant en de bank aan een boekhouding stellen, wordt een administratie opgezet. Ook dagelijkse zaken zoals het bewaren van bonnetjes en het doen van BTW aangifte komen aan bod.

Met behulp van dit boek bent u in staat om een geschikt boekhoudpakket te kiezen en uw administratie op te zetten en bij te houden. De informatie in dit boek is gericht op de praktijk. Met wat moeite en inspanning hoeft het voeren van uw administratie geen grote problemen op te leveren. Wie een wat ingewikkelder boekhouding moet voeren raadpleegt collega's of een professioneel administratiekantoor om de administratie efficiënt op te zetten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.