Natuurlijk! Eten!

50 Simpele, Snelle en Smaakvolle gerechten

Irene van Gent

Natuurlijk! Eten!

e-Boek (PDF): € 9.95

ISBN: 978-90-818454-0-3, geïllustreerd, 106 blz., May 2016

beschrijving

In 'Natuurlijk! Eten!' vertel ik je hoe je op een simpele en snelle manier lekker en gezond kunt eten. Ik laat je zien dat je met weinig ingrediënten smaakvolle gerechten maakt, als je de juiste ingrediënten gebruikt.

Het boek bevat voor 80% vegetarische gerechten en ook tips om niet-vegetarische gerechten vegetarisch te maken. Omdat je minder vlees gebruikt zijn de gerechten vaak ook een stuk goedkoper. Fijn voor de lijn en je portemonnee dus! Ik laat je zien dat het niet moeilijk is om gezond en lekker te eten en dat gezond eten echt een feestje is.

'Natuurlijk! Eten!'bevat 50 Simpele, Snelle, Smaakvolle recepten met groenten en fruit, die je klaarmaakt met producten uit het Seizoen en de Streek waar je woont. De recepten in dit boek hebben als basis natuurlijke ingrediënten, zonder chemische toevoegingen. Groenten en fruit hebben voldoende smaak als je ze koopt en eet in het seizoen waarin ze geoogst worden. Per gerecht heb je dan ook slechts een aantal ingrediënten nodig, die je vindt op de markt, biologische winkel, of de supermarkt.

Naast de recepten vind je 8 verhalen van natuurlijke eters. Mensen als jij en ik die hun eetpatroon veranderd hebben. Omdat zij vinden dat natuurlijk eten beter voor hun gezondheid is of gewoon lekkerder dan kant- en klare maaltijden uit de supermarkt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.