Stempeltechnieken stap-voor-stap - ENGELSTALIG

ARTSpecially for You introduceert Geralda Jansen

Geralda Jansen

Stempeltechnieken stap-voor-stap - ENGELSTALIG

ingenaaid: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-808150-7-0, geïllustreerd, 156 blz., February 2008 UITVERKOCHT!

fotografie: Fotografie Wout van Assendelft

introductie: Marianne Peters

trefwoorden: boek 'stempeltechnieken stap voor stap' stempeltechniek kaarten ATC stempel inkt stap-voor-stap artspecially 'art specially'

Nog verkrijgbaar in DUITSE en ENGELSE taal

Dit boek is alleen nog in het Duits en Engels beschikbaar. Bij aanschaf wordt de Nederlandse tekst per e-mail toegestuurd, zodat toch volledige ondersteuning mogelijk is wanneer u met een stempeltechniek aan de slag gaat en er - ondanks de vele stap voor stap foto's - niet uitkomt.

Geralda: “Stempelen is een vorm van vrijheid, omdat het niet volgens de regels hoeft. Mijn motto is dat je gewoon moet uitproberen. Als er dan in je ogen iets ‘fouts’ gaat dan geeft dat de mogelijkheid om er iets anders van te maken. Je komt dan op wegen die nog niet bewandeld zijn, zodat het echt iets van jezelf wordt. Stempelen is iets unieks, je krijgt nooit twee keer hetzelfde resultaat en dat houdt voor mij de uitdaging hoog.
In dit boek wil ik je aan de hand van stap-voor-stap-uitleg laten zien hoe je van niets iets kunt maken. Ik wil je inspireren tot het gaan uitproberen van dingen. Dingen waarvan je denkt dat je dat niet kunt, omdat het zo moeilijk lijkt.
Stempelen moet zich ontwikkelen, je moet fouten durven maken en van eenvoudig op durven werken naar ingewikkeld. Laat je inspireren. ARTSpecially for you is daarvoor speciaal voor jou gemaakt.”

Meer teksten en voorbeelden:

prachtige werkstukken, bron van inspiratieHallo Geralda,
Je zult waarschijnlijk wel overspoeld worden met reacties,... 
lees de hele tekstgeweldig handboek om allerlei technieken te lerenGeralda,
Woorden schieten tekort, om je mijn waardering te laten blijken voor... 
lees de hele tekstALLEEN NOG VERKRIJGBAAR IN DUITS EN ENGELSDit boek is alleen nog verkrijgbaar in een Duitse en een Engelse versie. Bij... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.