Wandelen in Devon

inclusief Dartmoor en Exmoor

Marco BartenPaul van Bodengraven

Wandelen in Devon

spiraal: € 15.95

ISBN: 978-90-78194-02-6, geïllustreerd, 98 blz., January 2007
Formaat: 18.0 (h) x 16.0 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 240 gram.

De beste wandelgids voor Engelse graafschap Devon

Gids met 20 dagwandelingen in het Britse graafschap Devon.

De meeste wandelaars kennen Devon vooral van de nationale parken Dartmoor en Exmoor. Maar het graafschap heeft naast deze twee natuurgebieden oneindig veel meer te bieden, variërend van ruige rotskusten tot liefelijk glooiende valleien en rustieke dorpjes.

De infrastructuur om te wandelen is uitstekend: veel gemarkeerde routes en paden en duidelijke bewegwijzering. Maar er zijn ook volop mogelijkheden om avontuurlijke tochten dwars door het open veld, waarbij kaart en/of kompas noodzakelijk zijn als oriëntatiemiddel, te maken. De veelheid aan landschappen maakt dat je als wandelaar eigenlijk nooit klaar bent met Devon. Er is altijd weer een ander landschap te ontdekken, een ander mooi dorp te bezoeken, een andere streek om te leren kennen.

In deze wandelgids hebben we twintig wandelingen beschreven die een dwarsdoorsnede geven van wat Devon allemaal te bieden heeft. Er zijn korte, goed begaanbare routes bij, maar ook pittige en uitdagende tochten voor de meer getrainde wandelaar. Zo vindt iedereen wel een tocht die past bij zijn of haar wensen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.