Street God

het meeslepende, waargebeurde verhaal van een drugsbaas die uit zijn werkgebied moest vluchten, om er later met een moedige missie terug te keren.

Dimas SalaberriosAngela Hunt

Street God

paperback/ gebrocheerd: € 18.99

ISBN: 978-90-338-0101-3, 320 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Ark Media

co-auteur: Angela Hunt

vertaald door: Maneno tekstredactie

beschrijving

Street God gaat over drugs, criminaliteit, discriminatie, maar vooral is het een verhaal over hoop. Over een man die een vredestichter durft te zijn. Die mensen in de gespannen wijken van de Bronx, dichter bij elkaar brengt.

Dimas Salaberrios komt uit een goed gezin en een nette buurt, maar de wereld van het snelle geld trekt hem aan. Als 11-jarige jongen verkoopt hij op school al drugs en in de jaren daarna realiseert hij zijn droom: hij wordt een street god - een drugsbaas in New York. Zijn wereld is die van criminaliteit, drugs en dood.

Totdat zijn leven ingrijpend verandert - en zo mogelijk nog gevaarlijker wordt. Hij gaat een nieuw avontuur aan als pastor in de donkere buurten die hij eerder was ontvlucht.

'Street God' laat zien dat ook vandaag mensen nog radicaal kunnen veranderen. Het is een verhaal van hoop en verzoening.

Dimas Salaberrios is voorganger van de Infinity Bible Church in de South Bronx, New York. Hij is ook president van Concerts of Prayer Greater New York en heeft een theologische graad gehaald aan Alliance Theological Seminary.

'Je zult niet gauw een sterker voorbeeld vinden van hoe de genade van God een mensenleven kan veranderen.'
TIM KELLER, REDEEMER PRESBYTERIAN CHURCH

'Street God is een ongelofelijk verhaal. Het is een boek over 'the hood', over hustlers en gangsters, kleine en grote dealers. Het leest als het script van een rauwe urban movie met een hiphop soundtrack. Maar de boodschap van Dimas is vol van kracht en hoop. God kan mensen veranderen!'
DANIEL DE WOLF, JONGERENWERKEN EN AUTEUR VAN DE STRAATBIJBEL

'Een aangrijpend verhaal. Ik daag je uit om te proberen Street God te lezen en er niet door veranderd te worden.'
JOSH MCDOWELL, AUTEUR EN SPREKER

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.