De Power Patiënt

Jij en je arts - samen beter

ir. Wil Konings

De Power Patiënt

gebonden: € 17.95

ISBN: 978-90-823503-0-2, geïllustreerd, 128 blz., November 2015
Formaat: 24.9 (h) x 17.6 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 445 gram.

trefwoorden: gezondheidszorg patiëntenparticipatie arts-patiënt communicatie empowerment ziekenhuis arts eigen regie medische misser

Empowerment van patiënten

Het boek De POWER Patiënt helpt patiënten om een actieve rol te spelen in hun eigen zorgtraject, van begin tot eind.

Na het lezen van dit boek weet je dat Powerpatiënten sneller beter zijn, de behandeling krijgen die het beste bij ze past en minder last hebben van bij-effecten van die behandeling.

De POWER Patiënt is geschreven door Wil Konings. Ze kent de zorg door en door, vanuit verschillende rollen. Met praktische adviezen legt zij uit hoe een patiënt tijdens het zorgproces goede resultaten kan behalen. Het boek bevat veel verhalen, van zowel patiënten als artsen. De verhalen zijn heel herkenbaar en laten zien welk effect een actieve houding op de eigen behandeling heeft.

Het boek behandelt de stappen die je als patiënt moet zetten om de optimale zorg voor jezelf te regelen. Deze stappen zijn beschreven in de Power Piramide.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensieHet woord 'power' in de titel is een acroniem en staat voor Principes bepalen,... lees de hele tekstVoorwoord van Lea Bouwmeester, Lid Tweede KamerPower to the patient!

Goede zorg, is zorg die aansluit bij de wensen en... 
lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.