Castrië - deel I

Madelona

M.M. Visser

Castrië - deel I

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 978-90-6523-531-2, 374 blz., May 2016
Formaat: 21.5 (h) x 15.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 380 gram.

beschrijving

De trilogie Castrië beschrijft de strijd van de jonge kroonprins Arent voor de vrijheid van zijn land Aerendal en uiteindelijk voor de vrijheid van heel Castrië. Tevens is de trilogie Castrië een zoektocht van Arent naar zijn ware aard. Voor deze beide zoektochten blijken de vrienden van Arent van onschatbare waarde te zijn.

Op zijn zeventiende verjaardag vindt kroonprins Arent een brief, die hem en zijn vijf vrienden opdraagt op zoek te gaan naar een onbekende burcht in het noorden van Aerendal, zijn geboorteland. Het is een geheime opdracht die vol zit met gevaren. Koning Aerenberg is des duivels als hij hoort dat zijn zoon er met vijf jonge schildknapen vandoor is. Hij geeft bevel om de jongens op te sporen.

Arent komt er tijdens de reis achter dat zijn jeugd voor een belangrijk deel uit leugens bestond. Ook wordt Arent geconfronteerd met omstandigheden die ervoor zorgen dat hij zijn gedachten over thema's als vrijheid en trouw moet heroverwegen. Hij wordt zelfs gedwongen om een keuze te maken tussen de mensen van wie hij het meeste houdt. Dankzij de steun van zijn vijf beste vrienden blijkt hij in staat om niet alleen te kiezen wat goed is voor hem en zijn vrienden, maar ook voor de veiligheid en de vrijheid van de inwoners van Aerendal.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.