Handboek plantaardige en rauwe voeding

voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest

Laurette van Slobbe

Handboek plantaardige en rauwe voeding

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-6224-537-6, geïllustreerd, 256 blz., March 2014 UITVERKOCHT!

trefwoorden: plantaardige voeding, gezond eten, veganistisch, rauw

beschrijving

Dit is het tweede boek van Laurette van Slobbe, de auteur van het succesvolle Eten en drinken met wilde planten.

Het motto van Handboek Plantaardige en Rauwe Voeding is: eet meer (rauw) plantaardige voeding. Of je dat nu 100% wilt gaan doen of gewoon eens af en toe - hier vindt je voldoende handvatten en recepten om de juiste keuzes te maken en zelf aan de slag te gaan.

Dit Handboek Plantaardige en Rauwe Voeding legt uit waarom plantaardige voeding zo gezond is. Het beantwoordt vragen als: Zorgt het wel voor voldoende voedingsstoffen? Wat is de meerwaarde van rauwe voeding? En hoe ga ik om met de grote hoeveelheid informatie over al die bijzondere plantenstofjes en superfoods?

Op een praktische manier gaat de auteur voorbij aan elke hype en grijpt zij terug op een stevige wetenschappelijke basis, het onafhankelijke onderzoek van Colin T. Campbell over Whole Plant Based Nutrition.

Een gevarieerde en ongeraffineerde (rauwe) plantaardige voeding reinigt, beschermt en geneest. Op deze manier verklein je het risico op welvaarstziekten en heb je eenvoudige instrumenten in handen om zelf bij te dragen aan de genezing ervan.
De nuchtere basis van dit boek geeft de lezer rust in een overprikkeld landschap van voedingsadviezen en marketingkreten.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.