Wie ben ik echt ?

vind jezelf met de passiecirkel

Ronald de Waal

Wie ben ik echt ?

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-818552-0-4, 176 blz., June 2012
Formaat: 21.6 (h) x 13.7 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 366 gram.

Uitgever: Ogen Open

trefwoorden: stress, werk, familie, hobby's, levensmissie

beschrijving

Wie ben ik echt?
Bestaat mijn leven uit stressen, mijn werk, mijn familie, vrienden en hobby's? Is succes voor mij carrière maken en hoge cijfers halen, of is er meer? Dit boek helpt je om jezelf terug te vinden en van daaruit uit je comfortzone te treden. Dan kun je vanuit een hervonden rust weer gaan stralen.

In dit kleurrijke boek beschrijft Ronald de Waal op toegankelijke wijze, met persoonlijke voorbeelden, illustraties en oefeningen, de bijzondere weg om jezelf, je passie en levensmissie te vinden. Deze weg gaan is belangrijker dan het doel. Herontdek het geheim van wie je ten diepste bent en het geheim van geluk. Het leven vraagt niet om wat je doet, maar om wie je bent!

Ronald de Waal is actief op het gebied van passie en levensmissie. Hij ontworstelde zich aan verwachtingen over homoseksualiteit en religie en schreef daarover de roman 'Ogen open!' Hij verliet een goed betaalde baan als consultant om zijn passie te volgen. Nu laat hij als trainer en mentor mensen stralen vanuit hun hervonden passie.

"Dit boek kwam voor mij precies op het goede moment. Ik heb mijn passie gevonden en weet nu waarom ik daar nog niets mee heb gedaan. Het is nu duidelijk dat een talent niet hetzelfde is als passie. Ik wil meer direct contact met mensen en ga dus stappen zetten om buiten mijn comfortzone te treden." Ria Rutten, fiscaal jurist en redacteur

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.