Voorbestemd

Arie Jongkind

Voorbestemd

paperback/ gebrocheerd: € 18.75

ISBN: 978-94-92228-74-1, 232 blz., March 2016
Formaat: 23.0 (h) x 16.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 560 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

redactie: Lijda Jongkind-van Opijnen

bewerkt door: Wijnand van de Meeberg

trefwoorden: streekroman

beschrijving

Arie Jongkind (1939) is al jarenlang een veel gelezen schrijver van Familieromans, zijn oeuvre beslaat inmiddels het illustere getal van twintig titels.
Veel van zijn trouwe fans zullen heel erg blij zijn met deze nieuwe titel en het zal niemand verwonderen als er niet telkens nieuwe lezers tot zijn volgelingen zullen gaan behoren. Opnieuw een aantal uren plezierig verdwalen in de tijden van weleer waarin de echte romantiek nog gewoon was.

Nol van Zoolen, een goed uitziende jonge vent, woont al heel zijn leven aan de Krommedijk langs de Winde. Jarenlang was dat watertje zijn broodwinning. Een gemeentebesluit maakte daar een einde aan.
Door zijn knappe uiterlijk was hij nogal gezien bij de vrouwen. Hij werd gevraagd als fotomodel te gaan werken. Een ongeval waar hij ernstig letsel aan overhield, gooide roet in het eten.
Zijn eerste liefde kwam terug in zijn leven, maar het was weer fout. Ze vertrok om ergens anders haar heil te zoeken.
Nol vond weer werk en ontmoette bij toeval een jeugdvriendinnetje. Het klikte meteen en samen wilden ze een nieuwe toekomst opbouwen. Helaas mocht dat niet zo zijn.

Een meeslepend verhaal dat uit het leven gegrepen lijkt te zijn, waar pijn en verdriet afgewisseld worden door liefde en geluk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.