Administratie voor ondernemers

complete gids voor, freelancers en zzp'ers en startende ondernemers. Alles over boekhouden, btw, bonnetjes, urenadministratie, kiezen van een boekhouder, aanmaningen, begrotingen, btw. Vol tips en checklists, onmisbaar voor iedereen die onderneemt.

drs Peter C. Bosman

Administratie voor ondernemers

paperback/ gebrocheerd: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8671-043-0, geïllustreerd, January 2016
Gewicht: 200 gram.

Alles over administratie voor ZZP

Met dit boek kunt u stap voor stap aan de slag met uw boekhouding. Op leesbare wijze maakt u kennis met alle facetten van de administratie, van het kiezen van een goede boekhouder tot de aanschaf van een boekhoudpakket. Maar ook dagelijkse zaken zoals het bewaren van bonnetjes en het doen van BTW-aangifte komen aan bod.
De opzet van dit boek volgt de vragen die ontstaan bij de start van een onderneming. Aan de hand van de eisen die de fiscus, de accountant en de bank aan een boekhouding stellen, wordt een administratie opgezet.

Met behulp van dit boek bent u in staat om een geschikt boekhoudpakket te kiezen en uw administratie op te zetten en bij te houden. De informatie in dit boek is gericht op de praktijk. Met wat moeite en inspanning hoeft het voeren van uw administratie geen grote problemen op te leveren. Wie een wat ingewikkelder boekhouding moet voeren raadpleegt collega's of een professioneel administratiekantoor om de administratie efficiënt op te zetten.
Alles over
* Financiële administratie
* Personeelsadministratie
* Rittenadministratie
* Urenadministratie
* Klantenadministratie
* Offertes en correspondentie
* Akten en officiële documenten

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.