Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen

André Meiresonne

Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen

gebonden: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-77983-13-3, geïllustreerd, 144 blz., October 2006 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Quist

trefwoorden: managementvaardigheden, plezier, leidinggeven

beschrijving

Kijk nou, een managementboek dat leuk! is om kado te geven

Zin! is voor iedereen die met meer plezier wil leidinggeven. Om te beginnen aan zichzelf. En daarna aan anderen. Niet alleen voor managers, ook voor teamleiders, directeuren, hoofden en huismoeders. Voor iedereen met medewerkers, collega’s, klanten of kinderen.

Weten wat je wilt en doen wat je kunt. Daar draait het om. Eenvoudig... maar niet makkelijk. Misschien wel de grootste uitdaging in je leven. Dit boek neemt je mee op reis. Geen geplande reis, geen uitgestippelde route. Een reis vol verrassingen. Een reis waarin je jezelf tegenkomt. Jouw reis dus.

Het is een managementboek, een plaatjesboek en een werkboek. Je kunt erin lezen, kijken en doen. Het is een boek voor digitale denkers, praktische doeners en creatieve dromers. Het maakt niet uit hoe je in elkaar zit, je kunt er mee uit de voeten. Dit boek is als het leven zelf: kleurrijk, afwisselend en met een lach en een traan.

Met Zin! kun je jezelf beter leren kennen. Jezelf doorkrijgen. Om jezelf lachen. Merken dat het werkt om jezelf te laten zien. Dat je meer voor elkaar krijgt als je durft te zijn wie je bent. Inclusief je onmogelijke kanten. Zin! betekent passie, creativiteit en authenticiteit. En ook verlangen, bezieling, overgave.

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat"Ondernemen is in de woorden van de grote econoom Schumpeter het maken van... lees de hele tekstAndré MeiresonneAndré Meiresonne werkte bijna twintig jaar als manager in grote en kleine,... lees de hele teksttekst achterzijdeMet Zin! kun je jezelf beter leren kennen. Jezelf doorkrijgen. Om jezelf lachen.... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.