Yoga zonder leeftijd. Boek met CD

Een effectief programma voor iedereen die jong en vitaal wil blijven

Dick de Ruiter

Yoga zonder leeftijd. Boek met CD

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8840-144-2, geïllustreerd, 196 blz., April 2017
Gewicht: 447 gram.

trefwoorden: yoga, yoga voor ouderen, 50-plus, vitaliteit, bewegingsoefeningen

beschrijving

Yoga is voor alle leeftijden. Toch staan in de meeste yogaboeken oefeningen beschreven en afgebeeld die de meeste oudere mensen nooit zo kunnen doen. In dit boek wordt juist de leeftijdsgroep 50-plus aangesproken. Met deze aangepaste yogaoefeningen kan iedereen langer vitaal, ontspannen en klachtenvrij blijven.
De oefeningen hebben een geleidelijke opbouw, met stap-voor-stap beschrijvingen en duidelijke detailfoto’s, inclusief achtergrondinformatie over het waarom: allemaal elementen die nodig zijn voor de motivatie om zelf thuis yoga te kunnen doen. Aparte oefeningen zijn gewijd aan yoga bij rugklachten, spijsverteringsstoornissen, slaapproblemen, nervositeit en angst.

• Doe-het-zelf-oefenboek voor thuis
• Gedetailleerd en veilig
• Aparte hoofdstukken voor allerlei klachten
• Met de belangrijkste oefeningen op CD

Dick de Ruiter (1951) is al ruim 40 jaar yogaleraar, diëtist en mindfulnesstrainer. In 1996 verscheen bij Panta Rhei zijn boek ‘Gezond en fit met de Zonnegroet’ (ook als cursus op DVD), dat inmiddels zijn 5de druk beleefde. Dick heeft nu een yoga- en retraitecentrum in Zuid-Frankrijk. Daarnaast geeft hij in Nederland regelmatig mindfulnesstrainingen aan medici en anderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.