Het buitenaardse raadsel

over vliegende schotels, contact met buitenaardse wezens en kosmische ontvoeringen

Marcel van Beurden

Het buitenaardse raadsel

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 978-90-6728-124-9, 136 blz., May 2004
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 196 gram.

Uitgever: Papieren Tijger

Ontnuchterend

Bestaan vliegende schotels? Worden er echt mensen door buitenaardse wezens ontvoerd? Marcel van Beurden denkt van niet. Maar wat is er dan te zien op die foto's waar vliegende schotels op lijken te staan? En al die mensen die beweren zo'n vliegende schotel gezien te hebben, liegen die dan? Moeten we die verhalen serieus nemen, of zijn dat allemaal verzinsels? Op al die vragen geeft Van Beurden
in 'Het buitenaardse raadsel' antwoord.

Tevens schetst hij de historische, sociologische en psychologische factoren die ten grondslag lagen aan onder meer de vliegende-schotelhypothese en de meldingen van kosmische ontvoeringen. Hij doet dat helder en informatief, gewapend met humor en veel kennis van zaken. Het resultaat is een ontnuchterend en bij vlagen hilarisch boek dat de lezer voert langs zieners en profeten, dubieuze wetenschappers, slimme ondernemers en een publiek dat smulde van hun verhalen.

Marcel van Beurden (1966-2012) schreef voor de tijdschriften Skepter en Psychologie Magazine artikelen over het buitenaardse raadsel. Hij leverde ook bijdragen aan De Telegraaf en Het Brabants Dagblad.

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.