Wat een jachthond moet weten

Over opvoeden van de pup, apporteren, voorstaan en zweetwerk

Paul de Vos

Wat een jachthond moet weten

paperback/ gebrocheerd: € 26.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-5972-111-1, geïllustreerd, 180 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Uitgeverij Eburon

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Bioloog Paul de Vos laat met veel foto's en tekeningen zien hoe je een jachthond kan opvoeden en hoe je van jouw hond een apporteerder en een speurder op wild en zweet maakt. Bedoeld voor zowel de beginnende als de geoefende jachthondeneigenaar. Het bevat vele wetenswaardigheden op het gebied van geurverspreiding en de vermogens van de jachthond. Daarnaast veel variaties op traditionele trainingen en oplossingen voor veel voorkomend probleemgedrag. Het boek is rijk geïllustreerd met ruim 200 foto’s en tekeningen.

Paul de Vos is een bioloog met een grote passie voor het gedrag en werk van jachthonden. Hij zet zich in voor betere omgang met honden en heeft nieuwe methodieken ontwikkeld, van training en omgang met jachthonden. Paul ziet de jachthond als cultureel erfgoed van Nederland. De schrijfstijl van Paul wordt alom geprezen vanwege de duidelijke en humoristische uitleg van vaak ingewikkelde wetenschappelijke vraagstukken. Zijn artikelen over hondentraining zijn luchtig en worden vanwege de combinatie van wetenschappelijke feiten en praktijkervaring als trainer en jager, als innovatief en verfrissend gezien.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Wat een jachthond moet weten

paperback/ gebrocheerd: € 26.00
Met veel foto’s en tekeningen laat bioloog en hondentrainer Paul de Vos zien hoe je een jachthond kan opvoeden en hoe je van jouw hond ...

Meer boekennieuws op Facebook.