Zielsveel

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-90-8954-831-3, 288 blz., December 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 383 gram.

Uitgever: Uitgeverij Elikser

trefwoorden: roman, relaties, angst, onzekerheid, gheheimen, irritaties, liefde, verrukking, vreugde

Roman over relaties, angst en onzekerheid, vreugde

Ik ren nog steeds zo goed en zo kwaad als het gaat langs de rivier. Het pad is niet langer stoffig, de eerste druppels zijn overgegaan in een stevige bui.
Tussen de donder in is de brulboei van Ella te horen. 'Annemijn. Hierrr!'
Anda is kreunend afgehaakt, Machiel is nergens te zien. Ik moet het nu alleen doen. Met moeite kan ik mijn woedende vrouw bijhouden.
Ze heeft net een boot de rivier in geduwd. Ongelooflijk hoe sterk ze opeens was, wat een daadkracht en energie. Ze is erin gestapt, heeft twee riemen gepakt en vaart nu met een flinke snelheid stroomafwaarts.
'Stop nou. Dit gaat fout.'

Geheimen, verborgen irritaties, onverwachte ontmoetingen en allesomvattende liefde zijn de ingrediënten van dit boek. Met scherpe pen, in vloeiende dialogen schetst Johan Bordewijk de levens van zijn hoofdpersonen, waarin de dagelijkse werkelijkheid vaak weerbarstig en moeilijk te dragen is. Zielsveel gaat over relaties, bron van angst en onzekerheid maar evenzeer die van verrukking en grote vreugde.

Johan Bordewijk is natuurkundige. Hij heeft jaren gewerkt als projectmanager in de IT. Momenteel richt Johan zich volledig op de literatuur, als schrijver en als redacteur. In 2012 debuteerde hij met de roman Morgen vlieg ik terug. In 2013 verscheen van hem de verhalenbundel Zwerfvuil.

Over het werk van Johan Bordewijk:
'Zwerfvuil bevat uiteenlopende en met humor geschreven tragedies. Erg goed.'
Mensje van Keulen

'Bordewijk bezit het talent om goede verhalen te schrijven.' Literair tijdschrift Extaze

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.