Op pad met de goden

Een reisverslag

Anasuya Koopmans

Op pad met de goden

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 978-94-91918-14-8, geïllustreerd, 256 blz., September 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 440 gram.

Uitgever: Uitgeverij Quist

trefwoorden: esoterie, inwijding, energie, inspiratie, spiritualiteit

beschrijving

Sudhir en ik zitten naakt tegenover elkaar en groeten elkaar als god en godin. We zingen een mantra terwijl we met onze ogen de ander raken. We zien eerst lange tijd elkaar in de ogen. Het is als door de poort van de ziel rechtstreeks de ziel van die ander ervaren.

Ik breid me energetisch uit en raak hem vol respect en nieuwsgierigheid op alle vlak. Dan kijken we niet alleen naar elkaar, maar zien elke millimeter van het andere lichaam en raken wat daarin huist. Het moment van totale acceptatie van het mannelijke en vrouwelijke deel van het goddelijke ervaar ik als een versmelten met elkaar zonder enige vorm van sentimentaliteit.

Het zingen stopt als we in elkaars ritme ademen. Ik ruik de verschillende geuren van de plekjes die ik zie. Ik hoor zijn hartenklop als ik me overal aangeraakt voel zonder dat wij elkaar ook maar even fysiek aanraken.

‘Anasuya ontmoet van aangezicht tot aangezicht goden en demonen. Ze toont hoe moed de deur opent naar oneindige mogelijkheden. Op pad met de goden zal je inspireren met jouw goden en godinnen op pad te gaan’. – Margot Anand Naslednikov, auteur van Tantra, een
weg naar intimiteit en extase.

‘Anasuya geeft in haar roman haar leven weer als een zoektocht om te worden wie ze is. Haar uitgangspunt is de erkenning dat ze is wie ze is. Een spannend avontuur eindigend in een handreiking aan de lezer zelf om te manifesteren wie hij/zij in de kern'. - Paul de Blot SJ, hoogleraar Nyenrode Business Universiteit.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.