Piraten, perziken en p-waarden

Statistiek met smaak

Vince Penders MA

Piraten, perziken en p-waarden

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 978-90-8666-389-7, geïllustreerd, 512 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boekenplan

trefwoorden: statistiek, bijles statistiek, cursus statistiek, ppp-waarden, studie psychologie, bachelor

Piraten, perziken en p-waarden | Statistiek

'Piraten, perziken en p-waarden' kan fungeren als een op zichzelf staande, smaakmakende cursusstatistiek van Vince Penders lees nu dit smaakmakende boek met zijn bijzondere naam: ‘Piraten, perziken en p-waarden'.

Waarschijnlijk ben je afgekomen op de geruchten over het handboek 'Piraten, perziken en p-waarden' van Vince Penders dat het absolute anders doet. Een lesmethode die jou begrijpt, die je serieus neemt, en die je inzicht écht kan verbeteren. Statistiek is een vak waar je nooit om hebt gevraagd; je studeert psychologie, gezondheid of een sociale wetenschap, en bent geen expert in de wiskunde. Maar omdat statistiek zo belangrijk is, ook voor jou, kun je er niet omheen. Zal het ooit spannender en concreter worden dan een spelletje van X'en en Y'en?

Mijn antwoord: ja. Na twee jaar experimenteren, ervaring en creativiteit weet ik dat het mogelijk is: iedereen - en ik overdrijf niet - kan statistiek begrijpen. Voor je ligt mijn aanpak van kraakheldere en complete uitleg met een knipoog, vertaald naar papier, vergezeld door levendige opdrachten die je nieuwe vaardigheden meteen op de proef stellen. Je zult achtbanen testen, bananen tellen, snorren meten en nog veel meer. Het zal je slimmer maken dan je voor mogelijk had gehouden.

Kortom: probeer het, en laat je overtuigen. Bouw mee aan de revolutie. Zie je jezelf als een perzik in statistiek? Nog even en je wordt een piraat!

Grootste voordeel van 'Piraten perziken en p-waarden' van Vince Penders:
Een heel helder en leuk verhaal om statistiek te leren.

Bestel hem nu.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Zeer verhelderend statistiekboek"Mijn eerste 2 statistiekblokken moeiteloos gehaald met enkel dit boek, en... lees de hele tekst

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.