Het begint bij IK

Bianca Hoenen

Het begint bij IK

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 978-94-92228-47-5, 58 blz., November 2015 UITVERKOCHT!

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Ik ben op 20 februari 1973 geboren te Vilt, een klein dorpje bij Valkenburg a/d Geul. Opgegroeid in een mooie veilige omgeving nog niet wetende wat allemaal op mijn pad zou komen. Het is goed dat ik dat niet wist, dan was ik waarschijnlijk snel weer omgedraaid. Na jaren van zoeken en vechten om mijn eigen positie te kunnen en durven innemen mag ik me wel ervaringsdeskundige in IK noemen. Moeder worden en mijn ziekte zijn met elkaar verweven en
een keerpunt in mijn leven geweest. Ik ben met mezelf geconfronteerd, wakker geworden, van onbewust naar bewust. Mijn ervaring is waar deuren sluiten, andere deuren opengaan. Zelf-reflectie is belangrijk en de sleutel naar zelfheling. Blijven geloven in jezelf, kijken naar je kracht, kwetsbaarheid, durven voelen en loslaten.
Niemand is onaantastbaar, iedereen heeft positieve en negatieve kanten. We hoeven naar niemand op te kijken. We zijn allemaal gelijk, met een hart en een ziel en dat wat we met ons meedragen maakt ons “IK”.
Het begint bij IK en de kracht en kennis van Ik zijn oneindig.

Recensies:
Deze gedichten hebben een stevige emotionele lading. Herkenbaar voor mensen die een zware periode doormaken of hebben doorgemaakt. Je bent niet alleen met je verdriet en/of woede. Het is een bundel om hoop en inspiratie uit te halen. Je proeft ontroering en kracht. Lees de gedichten met mate en laat ze op je inwerken.

Wim Krings is boekhandelaar te Sittard en was een van de vier vaste panelleden van de DWDD-boekenrubriek (Boek van de maand) van 2012 t/m mei 2014:

***

Een gedichtenbundel die ontwapenend is in haar eenvoud en daardoor des te krachtiger de persoonlijke kwetsbaarheid van de schrijfster en onszelf weergeeft.

Rogier van Luijk is eigenaar van IONOI, Fysiotherapeut, NLP trainer/ coach, Familieopstelling begeleider en goede vriend:

***

Bianca heeft duidelijk vanuit zichzelf geschreven en dat is de beste motor voor een bundel. Ze heeft het vermogen haar ziel tussen de blad-zijden te leggen en zodoende de lezers een kijkje in haar ziel te gunnen.
An Terlouw is columnist en schrijfster, Dijkdichter van Capelle.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.