101 Gedichten

Coby Miedler

101 Gedichten

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 978-90-8666-329-3, 106 blz., May 2014

Uitgever: Boekenplan

Coby Miedler en haar gedichten

Mijn jeugd en mijn leven zijn niet gemakkelijk geweest. Al vroeg ontdekte ik dat er dingen gebeurden, die niet 'normaal' waren. Dingen die ik niet kon verklaren, maar waarvoor ik steeds gevoeliger werd. Mijn gevoeligheid nam aparte vormen aan. Ik had toen nog geen flauw benul van het feit dat het paranormale zich op die manier in mij manifesteerde. Ook ontdekte ik al vroeg de onvoorwaardelijke liefde van dieren om mij heen. Zij zijn tot op de dag van vandaag niet weg te denken uit mijn leven.

Na een jarenlange zoektocht en veel leermomenten heb ik hierin mijn weg gevonden. Inmiddels werk ik al twintig jaar in mijn praktijk voor mens en dier. Daarnaast geef ik lezingen door heel het land. De vaardigheden die ik in de afgelopen jaren geleerd heb en de ervaringen die ik daarbij heb opgedaan, hebben mij gebracht waar ik nu ben.

Ik ben dankbaar voor de lessen die ik heb mogen leren, want deze lessen inspireerden mij telkens om te schrijven over de dingen die ik met niemand kon delen. Op die manier zijn de gedichten in deze bundel ontstaan. Door middel van deze gedichtenbundel hoop ik dat mijn gedichten u op een bepaalde manier zullen raken, waardoor ze u wellicht op een bepaalde manier steun kunnen bieden in moeilijke tijden, inzicht kunnen geven of helpen bij problemen. Wanneer dit het geval zou zijn, zou dat mijn hart stelen.

Tot slot wil ik graag een woord van dank uitspreken naar alle mensen die een stukje van mijn levensweg hebben bewandeld, en bewust of onbewust een rol hebben gespeeld in het leren van mijn levenslessen. Ik wens u veel leesplezier.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.