Ahimsa-gids voor honden

Je hond dwangvrij opvoeden en begeleiden

Grisha Stewart MA, CPDT-KA

Ahimsa-gids voor honden

paperback/ gebrocheerd: € 13.45

ISBN: 978-94-91700-02-6, geïllustreerd, 153 blz., October 2015
Formaat: 22.8 (h) x 15.4 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 232 gram.

Uitgever: Plasman Uitgeverij

illustrator: Grisha Stewart MA, CPDT-KA; Lili Chin

vertaald door: Nannie de Nijs Bik-Plasman

et al: Nan Arthur CDBC, CPDT-KSA, KPACTP/Faculty; Paul Owens; Debbie Jacobs CPDT-KA, CAP2; Kyra Sundance; Teoti Anderson CPDT-KA, KPA-CTP; Michel Berner

trefwoorden: Dwangvrij, honden, opvoeding, gedrag, geweldloos

Ahimsa-gids voor honden

Ahimsa is een boeddhistisch principe van geweldloosheid. Het is ook een leuke, wetenschappelijke methode om je hond op te voeden.

Dit gidsje biedt een kijkje op de manier van lesgeven bij Ahimsa Dog Training hondenschool in Seattle. Er staan veel praktijkoefeningen in, vanaf beginnersniveau tot vergevorderd niveau. Het is een handig hulpmiddel voor instructeurs om aan hun klanten mee naar huis te geven en voor fokkers om aan hun puppenkopers cadeau te geven.

Er staat in beschreven hoe honden leren, hoe clickertraining werkt, en hoe je ongewenst gedrag (bijtende pups, angst/agressie, scheidingsangst, etc.) kunt voorkomen of oplossen door het om te buigen naar gewenst gedrag. En dat zonder dwang, druk of geweld te gebruiken.

Grisha Stewart is de grondlegger van Ahimsa Dog Training in Seattle. Ze werkt met een team van meer dan tien mensen en haar hondenschool heeft vele prijzen gewonnen, waaronder Beste van Seattle en Beste van het westelijk deel van de staat Washington. Grisha is wiskundige van origine en ze is door haar passie voor honden uitgegroeid tot internationaal bekend instructeur en veelgevraagd spreker.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

tekst achterzijdeHondenliefhebbers: met deze gids kun je veel problemen voorkomen en oplossen,... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.