Going Dutch

east meets West

Sinling Nouwens-Choy

Going Dutch

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 978-90-8759-548-7, geïllustreerd, 167 blz., September 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 260 gram.

trefwoorden: going dutch sinling nouwens choy china nederland cultuur lifestyle

beschrijving

In Hong Kong liggen mijn roots. Mijn liefde voor deze kleur- en geurrijke wereldstad is een grote inspiratiebron voor me. "Oude liefde roest niet", maar Nederland heeft mij grotendeels gevormd en is mijn thuis. Het sterke contrast tussen beide landen deel ik graag met je. Waar in het ene land de 24 uurseconomie op volle toeren draait en waar het de normaalste zaak van de wereld is dat je de zorg voor je ouders overneemt - wanneer ze hulpbehoevend zijn - zo is het in het andere land weer heel gewoon dat je de rekening deelt als je uit eten gaat.
Een met liefde geschreven persoonlijk verhaal over familie, de bijzondere momenten van het leven (waaronder de geboorte van mijn dochters), levensstijl en gezondheid. Want gezond zijn, is waar het om gaat. Ik geloof dat de combinatie van ontspanning, voldoende beweging (in de natuur) en pure voeding bijdraagt aan een vitaal en gelukkig leven. Lekker in je vel zitten zorgt voor die juiste balans. Dat gun ik iedereen.

Voor mijn dierbaren kook ik graag, het nuttige met het aangename combineren. Mijn gerechten met een fijne herinnering heb ik daarom achterin dit boek voor je samengesteld. Pure, bijzondere en lekkere recepten voor gerechten met een aziatisch tintje die je in een handomdraai op tafel zet. Een samensmelting van twee culturen. East meets West.

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.