Drama in Bosheuwel

parapent-moord in Zuid-Afrika

Ada den Hollander

Drama in Bosheuwel

paperback/ gebrocheerd: € 18.75

ISBN: 978-94-92228-53-6, 228 blz., October 2015
Formaat: 21.5 (h) x 15.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 315 gram.

Uitgever: Calbona Uitgeverij

beschrijving

Zuid-Afrika is een overweldigend land, niet alleen in schoonheid, historie en uitgestrektheid, maar ook helaas in corruptie en criminaliteit.
Het Apartheidsregime mag dan tot het verleden behoren, maar dat betekent niet dat de leefomstandigheden van blank en zwart nu in evenwicht zijn. Bij lange na niet, ondanks alle beloften. Huidige problemen worden door politici na ruim 20 jaar nog steeds graag afgewenteld op de Apartheid en het heeft er niet de schijn van dat dit snel zal veranderen.
Het is ook een land waar veel gesport wordt, golf, rugby en cricket zijn populair, maar ook parapenten waar het in dit boek over gaat.
Jaloezie en hebzucht zijn van alle tijden en leiden vaak tot misdaad en verdriet.
De stoere parapenters in dit boek krijgen hier ook mee te maken. Er is maar een manier om dit uit te vinden: lezen. En dat moet geen moeite kosten, want Ada den Hollander vertelt het verhaal op een onderhoudende en indringende manier, waarbij zij tevens de lezer inzicht geeft in het leven in een dorp in Zuid-Afrika.

Een aanrader!

Ada den Hollander is een Nederlandse vrouw die al 19 jaar woont in wat ook wel het paradijs van parapenters wordt genoemd,de Tuinroete in Zuid-Afrika.
Na een succesvolle carrière in de reclame besloot ze te emigreren en daar heeft ze nooit spijt van gehad.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.