Romantisch koken voor twee

Rita Aalderink

Romantisch koken voor twee

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 978-90-8759-547-0, 192 blz., September 2015
Formaat: 20.0 (h) x 13.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

trefwoorden: kookboek romantisch rita aalderink gourmand award

beschrijving

Na het succesvolle kookboekje RITA'S DINER IDEE, één van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards waarin ik 52 complete eenvoudige diners heb beschreven, kreeg ik de vraag of ik een eenvoudig kinderkookboekje zou willen schrijven. Dat heb ik gedaan met de titel KOKEN IS EEN FEEST.
Bij het schrijven van het kinderkookboek kreeg ik advies van mijn kleinkinderen (Florence, Hidde, India en Texel). We hebben dan ook een aantal recepten samen uitgeprobeerd. Tot hun volle tevredenheid.

Aangezien er tegenwoordig veel huishoudens uit één of uit twee personen bestaan en de meeste kookboekjes voor vier personen of meer zijn geschreven, dacht ik dat het wel zinvol zou zijn om een kookboekje voor twee personen te schrijven.
Dit is het dan geworden: 'ROMANTISCH KOKEN VOOR TWEE'. Dat betekent een beetje extra aandacht voor het eten en voor elkaar. En niet onbelangrijk... ook in dit boekje zijn de recepten eenvoudig te bereiden.
Natuurlijk hoeft u zich niet aan de combinatie zoals ik die beschreven heb te houden en kunt u zelf een diner samenstellen uit de menu's.
Wat er ook op tafel komt uit dit boekje, het zal een smaakvolle avond worden.

Ik wens u heel veel kookplezier toe en natuurlijk: eet smakelijk en ... succes !!

Rita Aalderink

Inkijkexemplaar:

Figuren/plaatjes:

klik voor vergroting
Achterkant
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.