Bekentenissen van een Rokkenjager

Felix Sperans

Bekentenissen van een Rokkenjager

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 978-94-91826-76-4, 212 blz., September 2015
Formaat: 20.0 (h) x 13.0 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 270 gram.

trefwoorden: erotiek, rokkenjager, Vlaanderen,

Bekentenissen van een Rokkenjager

Niemand weet hoe hij met seks moet of mag omgaan. Iedereen moddert maar wat aan als het op seks aankomt. Elk op zijn eigen beperkte, kortzichtige manier. Filip Laurent, psycholoog en hoofdpersoon van 'Bekentenissen van een Rokkenjager' had zich voorgenomen proefondervindelijk uit te zoeken hoe je op de meest bevredigende manier aan verantwoorde seks kan geraken, zonder elke dag ‘biefstuk’ te moeten eten. Hij wijdde er zijn hele leven aan en heeft daar niet één dag spijt van gehad.
Wie wil weten wat Filip Laurent tijdens zijn 50 jaar lange ‘carrière’ als rokkenjager allemaal aan de weet is gekomen en meemaakte, moet dit boek zeker lezen.

Felix Sperans (Molenbeek-Wersbeek, 3 januari 1944) is een Belgisch auteur en kunstschilder, die meer dan 25 boeken heeft geschreven. Met Bekentenissen van een Rokkenjager maakt hij een uitstapje naar de erotische literatuur. Gebleven zijn Sperans’ formele en soms licht ironische schrijfstijl, waardoor ook dit boek, hoe afwijkend ook qua thematiek, weer veel van zijn lezers zal aanspreken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

Kristien Hemmerechts over zijnwerk:Het werk van Felix Sperans biedt iets wat ik in ‘echte’ literatuur vaak mis.... lees de hele tekstOver Felix SperansFelix Sperans (Molenbeek-Wersbeek, 3 januari 1944) is een Belgisch auteur en... lees de hele tekst
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.